Mikä on paras lomakohde?

Miami

Sivun sisältö

Miami – Alueet

Aurinkorannikko ja ikoniset rannat

Miami sijaitsee Floridan eteläosassa Atlantin valtameren rannikolla. Kaupungin päävetonaula on ehdottomasti sen upeat hiekkarannat ja turkoosinsininen merivesi. Tunnetuimpia rantoja ovat esimerkiksi South Beach ja Miami Beach, joilla voi nauttia auringosta ja uida lämpimän meriveden syleilyssä. Rannoilta löytyy myös erinomaiset mahdollisuudet vesiurheiluun, kuten surffaukseen ja vesihiihtoon.

Art Deco -arkkitehtuuri ja Ocean Drive

Miami on tunnettu myös upeasta Art Deco -arkkitehtuuristaan. Etenkin Ocean Drive -katu South Beachillä tarjoaa upean näkymän värikkäisiin ja tyylikkäisiin rakennuksiin. Alueella voi ihastella kauniita julkisivuja ja vieraileva tunne aika matkustella takaisin 1920- ja 1930-lukujen glamouriin.

Kubalaistunnelmaa Little Havannassa

Little Havana on Miamiin kuuluva kaupunginosa, jossa voi tutustua kubalaiseen kulttuuriin. Täällä voi nauttia kuubalaisista herkuista, kuten paksusta mustasta kahvista ja tuoreista sikareista. Lisäksi Little Havannasta löytyy useita kuubalaisia ravintoloita ja baareja, joissa voi tanssia sosiaalisia tansseja, kuten salsaa.

Suositut ostospaikat ja kauppakeskukset

Miami tarjoaa myös erinomaiset ostosmahdollisuudet niin muotibrändien ystäville kuin paikallisille designille. Kauppakeskus Aventura Mall on yksi Miamin suurimmista ostoskeskuksista, jossa löytyy suuri valikoima vaatemerkkejä, koruja ja kodintarvikkeita. Lisäksi kaupungista löytyy lukuisia ulkoilmamarkkinoita, joissa voi ostaa paikallisia tuotteita ja käsitöitä.

Bayside Marketplace ja Venetian Islands

Bayside Marketplace on suosittu ostos- ja viihdekeskus Miami Downtownissa. Täällä voi shoppailla paikallisissa putiikeissa, nauttia ruokaa ravintoloissa tai kuunnella elävää musiikkia. Lisäksi Bayside Marketplacesta järjestetään useita retkiä, kuten veneretkiä läheisille Venetian Islandsin saarille. Saarilla voi vierailla ylellisillä huviloilla, ihailla kaunista maisemaa ja nauttia veneilyn riemuista.

Miami Design District

Miami Design District on taiteen, muodin ja designin ystävien unelmakohde. Täällä voi tutustua moniin eksklusiivisiin design- ja muotiliikkeisiin, taidegallerioihin sekä trendikkäisiin ravintoloihin. Lisäksi alueella järjestetään useita tapahtumia, kuten taidenäyttelyitä ja muotinäytöksiä.

Miami tarjoaa matkailijoille monipuolisen lomakohteen upeine rantoineen, ostosmahdollisuuksineen ja kulttuurikohteineen. Kaupungin vehreä ja trooppinen ilmasto takaa, että loma Miamiassa on varmasti ikimuistoinen kokemus.

Miami – Amerikan Välimeri

Miami – maamerkkien kaupunki

Miami, Floridan osavaltiossa sijaitseva kaupunki, on tunnettu upeista rannoistaan, eksoottisesta ilmapiiristään ja monikulttuurisesta ympäristöstään. Kaupungin maamarkkinoita ovat esimerkiksi Art Deco Historic District, jossa voi tutustua alueen ikonisiin rakennuksiin, kuten hotelliin Versace Mansion ja Lincoln Road Mall -ostoskatu. Lisäksi Miami tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia vesiurheiluharrastuksille, kuten surffaukselle ja purjelautailulle, ja kaupungissa järjestetään vuosittain myös suuria urheilutapahtumia, kuten Super Bowl ja Miami Open -tennisturnaus.

Miamin paikalliset viinit

Vaikka Miami ei ehkä ensimmäiseksi tule mieleen viinintuotantoalueena, kaupungissa ja sen ympäristössä on kuitenkin muutamia viinitarhoja, jotka tuottavat paikallisia viinejä. Täällä voi tutustua Floridan ainutlaatuiseen viinikulttuuriin ja nauttia maistuvista paikallisista viineistä.

Redland Organics

Redland Organics on perheomisteinen tila, joka sijaitsee Miamin lähellä. Täällä viljellään monenlaisia luomuruokia, kuten hedelmiä, vihanneksia, hunajaa ja kananmunia. Tilalla toimii myös Schnebly Redland’s Winery, joka on tunnettu paikallisista hedelmäviineistään. Viinit valmistetaan alueen omista ekologisesti viljellyistä hedelmistä, kuten guavasta, passiohedelmästä ja mustikasta. Kierros viinitilalla antaa mielenkiintoisen katsauksen viininvalmistusprosessiin, ja maistelutilaisuudessa voi nauttia erilaisista paikallisista viineistä.

Elly’s Vineyard

Elly’s Vineyard sijaitsee Homesteadissa, noin tunnin ajomatkan päässä Miamista. Tänne kannattaa suunnata, mikäli haluaa tutustua viininvalmistukseen lähietäisyydeltä. Elly’s Vineyardilla viljellään laadukkaita rypälelajikkeita, kuten syrah, merlot ja chardonnay. Paikalliset rypäleet poimitaan käsin ja viinit valmistetaan perinteisin menetelmin. Tilan viinit ovat saaneet useita palkintoja ja ovat tullut tunnetuksi alueen korkealaatuisista viineistään. Viinitarhalla voi viihtyä rentouttavassa ympäristössä ja osallistua viinimaistajaisiin, jossa pääsee maistelemaan erilaisia Elly’s Vineyardin viinejä.

Grove Winery and Vineyards

Grove Winery and Vineyards sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä Miamista. Täällä voi tutustua viiniviljelyyn ja valmistukseen erilaisilla viinitarhoilla ja osallistua opastetuille kierroksille. Grove Winery and Vineyardsilla kasvatetaan monia rypälelajikkeita, kuten merlot, cabernet sauvignon ja viognier. Viinit valmistetaan paikallisista rypäleistä, ja tilan viinitarhat on suunniteltu tarkoin niin, että ne saavat kaikkein optimaalisimmat kasvuolosuhteet. Viinitarhavierailun päätteeksi voi poiketa tilan viinibaariin, jossa voi maistella erilaisia Grove Winery and Vineyardsin viinejä.

Miamissa on siis mahdollisuus tutustua paikallisiin viineihin ja viinintuotantoon. Paikalliset viinit tarjoavat mielenkiintoisen lisän kaupungin kulttuurielämyksiin, ja viinitiloilla vierailu on mukava tapa tutustua Miamin ympäristöön ja sen tarjoamaan kauniiseen luontoon.

Miami ja sen ostokset

Ostosmahdollisuudet

Miami tarjoaa lukemattomia ostosmahdollisuuksia matkailijoille. Kaupungissa on useita suuria ostoskeskuksia, kuten Aventura Mall, Dolphin Mall ja Bal Harbour Shops, joista löytyvät kaikki tunnetut merkkiliikkeet ja tavaratalot. Lisäksi kaupungin keskustassa sijaitsee linja-autoaseman vieressä maailmankuulu Bayside Marketplace, jossa voi shoppailla pienempien putiikkien lisäksi myös ulkoilmamarkkinoilla.

Design District

Miami Design District on noussut viime vuosina yhdeksi kaupungin trendikkäimmistä ostosalueista. Alueella sijaitsee lukuisia design- ja sisustusliikkeitä, taidegallerioita sekä tunnettujen muotimerkkien myymälöitä. Design District on erityisen suosittu taiteesta ja designista kiinnostuneiden matkailijoiden keskuudessa.

Little Havana

Miami tunnetaan myös kuubalaisesta kulttuuristaan, ja kaupungin Little Havana -alueella voi uppoutua aidon latinalaisen amerikkalaisen tunnelmaan. Täällä matkailijat voivat ostaa kuubalaisia tupakoita, rommia ja muita perinteisiä tuotteita. Lisäksi alueella järjestetään säännöllisesti erilaisia kulttuuritapahtumia ja festivaaleja, joista voi nauttia ostosten lomassa.

Lincoln Road

South Beachin sydämessä sijaitseva Lincoln Road on Miami Beachin tunnetuin ostoskatu. Tältä kävelykadulta löytyy lukuisia putiikkeja, ravintoloita, baareja ja kahviloita, jotka houkuttelevat sekä paikallisia asukkaita että turisteja. Lincoln Road on erityisen suosittu ostoskohde vaatteiden, kenkien, kosmetiikan ja matkamuistojen ostamiseen.

Calle Ocho

Toinen kuubalaisista vaikutteistaan tunnettu alue Miamissa on Calle Ocho, joka sijaitsee Little Havanan läheisyydessä. Tämä kuuluisa katuympäristö tarjoaa matkailijoille laajan valikoiman kuubalaista taideruokaa, kirpputoreja ja vintage-liikkeitä. Calle Ocholla voi ostaa myös kuubalaista musiikkia, tanssitarvikkeita ja muita perinteisiä tuotteita.

Outlet-myymälät

Mikäli haluaa tehdä edullisia löytöjä Miamissa, suositellaan vierailua erilaisissa outlet-myymälöissä. Näitä ovat esimerkiksi Sawgrass Mills, Florida Keys Outlet Center ja Palm Beach Outlets. Outlet-myymälöissä voi ostaa merkkituotteita alennushinnoin ja tehdä hienoja löytöjä vaatteista, elektroniikasta ja muista tuotteista. Sawgrass Mills on erityisen tunnettu valtavasta koostaan ja laajasta valikoimastaan.

Miamin runsaat ostosmahdollisuudet tarjoavat jokaiselle jotakin. Kaupungista löytyy sekä kansainvälisesti tunnettujen merkkiliikkeiden että paikallisten käsityöläisten putiikkien valikoimaa. Kirpputoreilta löytyy uniikkeja vintage-löytöjä, kun taas outlet-myymälöissä voi tehdä edullisia ostoksia. Miami on ehdottomasti unelmakohde shoppailusta kiinnostuneille matkailijoille.
Pyyntö epäonnistui. Virhekoodi: 500 read timeout

Miami – Vilkas kaupunkikohde Floridassa

LÄMMIN JA AURINKOINEN SÄÄ

Miami sijaitsee Floridan osavaltiossa Yhdysvalloissa ja se tunnetaan erityisesti lämpimästä ja aurinkoisesta ilmastostaan. Kaupunki houkuttelee vuosittain miljoonia turisteja, jotka etsivät aurinkoa, rantalomaa ja kaupungin vilinää.

KAUNIIT RANTAKOHTEET

Miami on erityisen tunnettu upeista rannoistaan, jotka houkuttelevat auringonpalvojia ympäri maailmaa. South Beachin ranta on yksi kaupungin kuuluisimmista rantakohteista, jossa voi nauttia hienosta hiekasta, turkoosista vedestä ja vilkkaasta rantaelämästä. Crandon Park Beach on toinen suosittu kohde, jossa voi rentoutua ja nauttia kauniista maisemista.

KIEHTOVA ART DECO -ARKKITEHTUURI

Miamissa voi ihastella monia upeita Art Deco -tyylisiä rakennuksia. Kaupungilla on yksi maailman suurimmista kokoelmista tällaista arkkitehtuuria, erityisesti South Beachin alueella. Vierailijat voivat tutustua näihin historiallisiin rakennuksiin eri kiertokäynneillä ja oppia lisää kulttuurihistoriasta.

MIAMI SEAQUARIUM

Miami Seaquarium on yksi alueen suosituimmista nähtävyyksistä. Meripuisto tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua valaisiin, hait, delfiineihin ja muihin mereneläviin. Tarjolla on myös monia jännittäviä esityksiä ja interaktiivisia kokemuksia kaikenikäisille.

KIPEDOWN FLAMINGO NATURE TOURS

Flamingo Nature Tours on hyvä valinta niille, jotka haluavat tutustua Miamin luontoon ja ekosysteemiin. Retken avulla pääsee kokemaan Evergladesin kansallispuiston erityisen luonnonkauneuden lähietäisyydeltä. Oppaat tarjoavat tietoa paikallisista eläimistä, kasveista ja ekosysteemistä, ja matkaan kuuluu usein myös ilmeisiä alligaattorien näkemisiä.

VIIHDE JA RAVITSEMUS

Miami tarjoaa monipuolisia viihde- ja ravintolapalveluita matkailijoilleen. Kaupungista löytyy valtava valikoima ravintoloita, joissa voi maistella erilaisia keittiöitä ympäri maailman. Lisäksi Miami on tunnettu vilkkaasta yöelämästään ja monista yökerhoistaan.

MIAMI DESIGN DISTRICT

Miami Design District on loistava paikka shoppailuun ja muodin ystäville. Alueella on monia kansainvälisiä muotimerkkejä, taidenäyttelyitä ja design-liikkeitä. Tämä kaupunginosa on erityisen suosittu luovasta ja taiteellisesta ilmapiiristään.

MIAMIN TURISTISATAMA

Miami on myös yksi Yhdysvaltojen suosituimmista risteilysatamista. Turistisatamasta lähtee risteilyjä Karibialle ja muualle maailmaan. Vierailijat voivat tutustua satama-alueeseen, jossa on useita ravintoloita, kauppoja ja nähtävyyksiä, tai aloittaa unohtumattomat lomat seikkailun täyttämillä risteilyillä.

Miami – Kaupunki, joka ei koskaan nuku

Art Deco -arkkitehtuuri South Beachillä

Miami tunnetaan erityisesti South Beachin alueestaan, jossa sijaitsee maailmankuulu Art Deco -arkkitehtuuri. Alueella voi ihastella upeita pastellinsävyisiä rakennuksia, joista monet ovat rakennettu 1920- ja 1930-luvuilla. Kävelyretki Ocean Driven varrella tarjoaa upeita näkymiä ja mahdollisuuden tutustua alueen historiaan.

Monipuolinen ruokakulttuuri

Miami on tunnettu myös monipuolisesta ruokakulttuuristaan. Kaupungista löytyy ravintoloita jokaiseen makuun aina perinteisestä amerikkalaisesta ruoasta kansainvälisiin herkkuihin. Erityisesti Karibian ja latinalaisen Amerikan vaikutteet näkyvät Miamin ruokatarjonnassa. Little Havana -alueella voi nauttia aitoja kubalaisia herkkuja, kuten mojitoja, kahvia ja kuuluisia kubalaisia voileipiä.

Liikunnallisia elämyksiä

Miami tarjoaa myös paljon liikunnallisia aktiviteetteja. Kaupungin upeat valkoiset hiekkarannat kutsuvat auringonpalvojia ja surffaajia nauttimaan merestä. Lisäksi Miamissa voi harrastaa esimerkiksi melontaa, purjelautailua ja snorklausta. Miamin ympäristössä on myös useita kauniita luonnonsuojelualueita ja kansallispuistoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden retkeilyyn ja luonnon ihailuun.

Ostosparatiisi

Miami on kuuluisa myös ostosmahdollisuuksistaan. Kaupungista löytyy lukuisia ostoskeskuksia, kuten Aventura Mall ja Dolphin Mall, joissa voi shoppailla tunnettujen merkkien liikkeissä. Lisäksi Miamissa on vilkas taidetta ja designia tarjoava Wynwood-kaupunginosa, jossa voi tutustua paikallisiin taiteilijoihin ja ostaa uniikkeja taideteoksia.

Kulttuuritapahtumia ja yöelämää

Miami on myös kulttuurillisesti rikas kaupunki, jossa järjestetään lukuisia musiikki- ja taidefestivaaleja ympäri vuoden. Esimerkiksi Art Basel -tapahtumassa voi ihailla kansainvälistä nykytaidetta, ja Ultra Music Festival kerää maailman parhaat DJ:t ja musiikin ystävät kaupunkiin. Miami tunnetaan myös vilkkaasta yöelämästään, jossa on tarjolla lukuisia baareja, klubeja ja kasinoita.

Miami tarjoaa siis monipuolisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja matkailijoille. Kaupungin värikäs kulttuuri, upeat rannat ja hienot ostosmahdollisuudet tekevät siitä täydellisen matkakohteen niin aurinkoa rakastaville lomailijoille kuin kulttuurin ja shoppailun ystävillekin.

Miami – kaupunki herkuttelijan paratiisi

1. Miamin ruokakulttuuri

Miami on tunnettu monipuolisesta ruokakulttuuristaan, joka tarjoaa herkkuja ympäri maailmaa. Matkailija voi nauttia Miamissa niin kubalaisita, karibialaisista kuin aasialaisistakin makuelämyksistä. Eri etniset ryhmät ovat vaikuttaneet Miamin ravintolatarjontaan ja tuoneet kaupunkiin oman kulttuurinsa herkkuineen.

2. Miamin parhaat ravintolat

Miamissa on runsaasti ravintoloita, jotka tarjoavat maistuvia annoksia eri puolilta maailmaa. Tässä muutama suositeltu ravintola, jotka kannattaa ottaa huomioon Miamissa vieraillessa:

a) Joe’s Stone Crab

Joe’s Stone Crab on yksi Miamin ikonisimmista ravintoloista, joka tunnetaan erinomaisesta merenelävätarjonnastaan. Ravintola on toiminut jo vuodesta 1913 ja se tarjoaa herkullisia rapuja, äyriäisiä ja muita mereneläviä. Joe’s Stone Crab on suosittu paikallisten keskuudessa ja ravintolaan saattaa joutua jonottamaan, mutta ruoka on ehdottomasti odottamisen arvoista.

b) Versailles

Versailles on kuuluisa kubalainen ravintola, joka kertoo tarinaa Miamin kubalaisesta yhteisöstä. Ravintola tarjoaa herkullisia kubalaisia annoksia, kuten ropa viejaa (rypytetty liha) ja cubano-leipiä. Versailles on mainio paikka tutustua kubalaisiin makuja ja nauttia aitoa Havanna-tunnelmaa.

c) Yardbird Southern Table & Bar

Yardbird Southern Table & Bar tarjoaa herkullista etelävaltiolaista ruokaa modernilla otteella. Ravintolassa voi nauttia esimerkiksi perinteistä fried chickeniä ja mausteisia etelävaltiolaisia pääruokia. Lisäksi ravintolan drinkkilista on laaja ja tarjoaa mielenkiintoisia cocktails-vaihtoehtoja.

d) Katsuya

Katsuya on suosittu ja tyylikäs sushiravintola, joka tarjoaa japanilaisen keittiön parhaita paloja. Ravintolassa voi nauttia monipuolisesta sushivalikoimasta sekä muita herkullisia japanilaisia ruokia. Katsuyasta löytyy myös laaja drinkkilista, josta voi valita sopivan juoman sushin kaveriksi.

3. Miami Spice -ruokatapahtuma

Miami Spice on vuosittain järjestettävä ruokatapahtuma Miamissa, joka tarjoaa ainutlaatuisia makumatkoja kaupungin ravintoloihin. Tapahtumassa osallistuvat ravintolat tarjoavat erikoishintaisia kolmen ruokalajin menuja, joten matkailija voi edullisesti maistella Miamin parhaita herkkuja. Miami Spice on oiva tapa tutustua Miamin ravintolatarjontaan ja löytää uusia suosikkiravintoloita.

4. Miamin ruokafestivaalit

Miamissa järjestetään vuosittain erilaisia ruokafestivaaleja, joissa voi tutustua kaupungin ravintoloihin ja nauttia herkullisista makuelämyksistä. Esimerkiksi South Beach Food and Wine Festival on yksi Miamin tunnetuimmista ruokafestivaaleista, jossa voi maistella paikallisten huippukokkien luomuksia ja tutustua kansainvälisiin ruokatrendeihin.

Miamin ravintolat tarjoavat matkailijalle laajan valikoiman erilaisia makuja ympäri maailmaa. Kaupungin ruokakulttuuri ja ravintolatarjonta houkuttelevat herkuttelijoita nauttimaan monipuolisista ja maukkaista ruoista. Matkailijalle Miamin ravintolat tarjoavat ikimuistoisia makuelämyksiä ja mahdollisuuden tutustua eri kulttuureiden keittiöihin.

Matkakohde: Miami

Historia

Miami on Yhdysvaltojen Floridan osavaltiossa sijaitseva kaupunki, jolla on pitkä ja monimuotoinen historia. Alueelle oli asettunut alkuperäiskansoja jo tuhansia vuosia ennen eurooppalaisten saapumista. Ensimmäiset eurooppalaiset tulivat alueelle 1500-luvulla, kun espanjalaiset merenkävijät etsivät uusia kauppareittejä. Espanjalaiset perustivat lähelle nykyistä Miamin kaupunkia Santa Catalina de Senan linnoituksen, joka oli yksi ensimmäisistä eurooppalaisista siirtokunnista Pohjois-Amerikassa.

Miami sai nykyisen nimensä 1800-luvun puolivälissä, kun sen ympäristöön perustettiin orjakaupan vastainen siirtokunta nimeltä Fort Dallas. Alueen kehitys kuitenkin oli hidasta aina 1900-luvulle saakka, jolloin kaupungin väestö alkoi kasvaa nopeasti. Vuonna 1926 Miamin kaupunkiin iski kuitenkin tuhoisa hurrikaani, joka tuhosi suuren osan kaupungista ja hidasti sen kehitystä. Tämän jälkeen Miami on kuitenkin jälleenrakennettu, ja se on kasvanut yhdeksi Yhdysvaltojen suurimmista kaupungeista.

Kulttuuri ja nähtävyydet

Modernin Miamin kaupunkikuvaan kuuluvat korkeat pilvenpiirtäjät, upeat hiekkarannat, taidegalleriat sekä lukuisat ravintolat ja yökerhot. Miami tunnetaan myös kulttuurillisesti monimuotoisena kaupunkina, jossa asuu ihmisiä eri puolilta maailmaa. Se näkyy monipuolisena ruokakulttuurina sekä erilaisten tapahtumien ja juhlien järjestämisenä ympäri vuoden.

Miamissa on myös lukuisia mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Yksi tunnetuimmista on Art Deco Historic District, jossa on säilynyt lukuisia historiallisia rakennuksia 1920- ja 1930-luvuilta. Alue on suosittu paikka kävellä ja ihailla upeaa arkkitehtuuria. Myös Miami Seaquarium, jossa voi nähdä delfiinejä, valaita ja muita merieläimiä, on suosittu vierailukohde.

Luonto ja ulkoilu

Miamin läheisyydessä on myös upeaa luontoa ja kansallispuistoja. Evergladesin kansallispuisto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Floridan luontoon ja nähdä villieläimiä, kuten alligaattoreita ja flamingoja. Myös Biscayne Bay National Park tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja, kuten veneilyä, sukellusta ja melontaa.

Miamissa on myös useita puistoja, kuten Bayfront Park, josta avautuu kaunis näköala Miamin lahden yli, ja Vizcaya Museum and Gardens, jossa voi tutustua kauniisiin puutarhoihin ja historiallisiin rakennuksiin.

Yhteenveto

Miami on monipuolinen matkakohde, joka tarjoaa niin upeita rantoja kuin mielenkiintoista historiaa ja kulttuuria. Kaupunki on täynnä elämää ja tarjoaa monia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä niin luonnossa liikkujille kuin kulttuurista kiinnostuneille. Miami on erityisesti suosittu lomakohde aurinkoa ja rantaelämää rakastaville, mutta myös historiaan ja arkkitehtuuriin uppoutuminen onnistuu kaupungin monipuolisten tarjoamien vaihtoehtojen avulla.

Miami – Yhdysvaltain aurinkoinen kaupunki

Miami Beach – hiekkarantojen paratiisi

Miami on yksi Yhdysvaltain suosituimmista matkakohteista, ja siellä käy vuosittain miljoonia turisteja nauttimassa kaupungin aurinkoisesta ilmastosta ja upeista hiekkarannoista. Erityisesti Miami Beachin alueella sijaitsevat rantakaupungit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa.

South Beach – yöelämän keskus

South Beach on yksi Miamin tunnetuimmista ja vilkkaimmista alueista. Tarjolla on lukuisia ravintoloita, baareja ja klubeja, joissa kävijät voivat nauttia Miami-hengestä aamun pikkutunneille asti. Alueella järjestetään myös usein erilaisia tapahtumia ja festivaaleja, kuten elokuvafestivaaleja ja musiikkikonsertteja.

Art Deco -kadut

Miami on tunnettu myös upeista Art Deco -tyylisistä rakennuksistaan. Etenkin Ocean Drive -katu South Beachilla tarjoaa upean näkymän tälle vuosikymmenten takaiselle tyylikkäälle arkkitehtuurille. Katu on täynnä ravintoloita, kahviloita ja putiikkeja, ja siellä voi nauttia myös tunnelmallisesta yöelämästä.

Miami – monipuoliset majoitusvaihtoehdot

Rantahotellit South Beachilla

Yksi suosituimmista majoitusvaihtoehdoista Miamissa on ehdottomasti rantahotellit South Beachin alueella. Näistä hotelleista avautuvat upeat näkymät merelle, ja rannalle on vain muutaman askeleen matka. Rantahotellit tarjoavat yleensä myös uima-altaan, ravintoloita ja muita palveluita, joten ne ovat täydellisiä lomailijoiden tarpeisiin.

Art Deco -hotellit Ocean Drivella

Hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat majoittua Art Deco -tyylisissä rakennuksissa, ovat hotellit Ocean Drivella. Nämä hotellit ovat usein rakennettu vanhoihin historiallisiin rakennuksiin, ja ne tarjoavat ainutlaatuisen tunnelman. Ocean Driven hotelleista avautuu suora näkymä rantabulevardille ja merelle, ja hotellien läheisyydessä on paljon ravintoloita ja muita palveluita.

Luxuskaupunginosa Brickell

Miami tarjoaa myös runsaasti lomailumahdollisuuksia niille, jotka haluavat nauttia ylellisestä ja yksityisestä tunnelmasta. Luxuskaupunginosa Brickell tarjoaa korkeatasoisia hotelleja ja huviloita, jotka tarjoavat vierailleen kaikki mahdolliset mukavuudet. Brickellin alueella on myös runsaasti ravintoloita, ostoskeskuksia ja muita harrastusmahdollisuuksia.

Budgetmajoitus Downtownissa

Miamissa on myös paljon vaihtoehtoja budjettimatkailijoille. Downtownin alueelta löytyy edullisia hotelleja ja hostelleja, joiden läheisyydessä on runsaasti kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita. Täältä on myös lyhyt matka Miamin keskustan nähtävyyksiin ja muihin kaupungin alueisiin.

Linkit ja lähteet

Wikipedia – Miami: https://fi.wikipedia.org/wiki/Miami Tämä on Miamin Wikipedia-sivu, jossa on perustiedot kaupungista, sen historia, maantiede, kulttuuri ja muut tärkeät tiedot.

Miami virallinen matkailusivusto: https://www.miamiandbeaches.com/ Tämä on Miamin virallinen matkailusivusto, joka tarjoaa tietoa kaupungin nähtävyyksistä, rannoista, kulttuurista, tapahtumista, ravintoloista ja majoitusvaihtoehdoista.

Miami Herald – Paikallinen sanomalehti: https://www.miamiherald.com/ The Miami Herald on Miamin paikallinen sanomalehti, joka tarjoaa päivittäisiä uutisia, artikkeleita ja tietoa kaupungin ajankohtaisista tapahtumista ja asioista.

Miami Beach: https://www.miamibeachfl.gov/ Miami Beach on erityisen tunnettu kaupunginosa Miamissa. Tämä linkki vie sinut Miami Beachin viralliselle sivustolle, jossa voit löytää tietoa rannoista, tapahtumista ja kaupunginosan palveluista.

Pérez Art Museum Miami (PAMM): https://www.pamm.org/ PAMM on Miamiin sijaitseva taidemuseo, joka keskittyy modernin ja nykytaiteen esittelyyn. Tämä linkki vie sinut museon viralliselle sivustolle, jossa voit tutustua kokoelmiin, näyttelyihin ja tapahtumiin.