Mikä on paras lomakohde?

A Bica

Ruokatarjonta

Madeiralla sijaitsee monia suosittuja ravintoloita, joista yksi on ehdottomasti A Bica. Tämä perinteinen portugalilainen ravintola tarjoaa herkullisen valikoiman perinteisiä ainutlaatuisia ruokia. A Bica on erikoistunut kala- ja äyriäisruokiin, mutta valikoimasta löytyy myös muita portugalilaisia herkkuja.

Ravintolan ehdoton hitti on sen tuoreet merenelävät. Voit valita esimerkiksi paistetun mustekalan tai grillatun mustekalan keitetyllä perunalla ja vihanneksilla. Lisäksi tarjolla on herkullisia kalaruokia, kuten esimerkiksi meriahventa ja tonnikalaa. Jos pidät äyriäisistä, suosittelemme kokeilemaan ravintolan valikoimasta löytyviä herkullisia simpukoita tai katkarapuja.

A Bica tarjoaa myös muita perinteisiä portugalilaisia ruokia. Voit esimerkiksi maistella fantastisia paikallisia salamia, juustoja ja leikkeleitä. Lisäksi tarjolla on valikoima erilaisia liharuokia, kuten mureaa naudanlihaa ja perinteistä porsasta. Kaikki ruoat valmistetaan tuoreista ja korkealaatuisista raaka-aineista, joten voit odottaa ruoan maistuvan taivaalliselta.

Sijainti

A Bica sijaitsee Funchalin kaupungin keskustassa Madeiralla. Ravintola on hiljaisella ja viehättävällä alueella, jossa pääset nauttimaan paikallisesta tunnelmasta ja kauniista maisemista. Ravintolan ulkopuolella on terassi, jossa voit nauttia ateriasi ulkona ja ihailla ympäröivää maisemaa.

Ravintola on hyvin saavutettavissa ja se on vain lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista. Jos olet matkalla Madeiralle ja Funchaliin, suosittelemme ehdottomasti käymään A Bicassa maistamassa paikallisia herkkuja.

A Bican historia

A Bica on perinteikäs ravintola, joka on toiminut jo yli 50 vuoden ajan. Se perustettiin vuonna 1969 ja siitä lähtien se on tarjonnut herkullista ruokaa ja ystävällistä palvelua paikallisille asukkaille ja matkailijoille.

Ravintolan tunnelma on kodikas ja viihtyisä, mikä tekee siitä täydellisen paikan rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta. A Bicassa on myös viihtyisä baari, josta voit tilata erilaisia juomia ruoan kylkeen.

Yksi A Bican erityispiirteistä on sen omistautunut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Ravintolassa työskentelevät kokit ja tarjoilijat ovat intohimoisia ruokaan ja asiakaspalveluun, mikä näkyy heidän ystävällisenä ja huomaavaisena asenteenaan.

A Bica on ehdottomasti paikka, jossa kannattaa vierailla, jos olet Madeiralla. Ravintolan herkullinen ruoka ja kodikas tunnelma tekevät vierailustasi unohtumattoman. Kokeile heidän tuoreita mereneläviään ja muita perinteisiä portugalilaisia ruokia – et tule pettymään!

Suosituimmat ruokalajit

Madeiran suosituimpiin ravintoloihin kuuluu ehdottomasti A Bica. Ravintolan ruokalista tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä madeiralaisia ruokia, jotka saavat suut maistamaan onnea. A Bican erikoisuus on heidän grillatut merenelävät, jotka tulevat suoraan Atlantin vedestä. Juuri pyydystetyt kalat ja äyriäiset tuovat ruokiin tuoretta ja herkullista makua.

Yksi suosituimmista ruokalajeista A Bicassa on ”espetada”. Tämä on Madeiran perinteinen grillattu liharuoka, joka koostuu naudanlihavarrasta, joka on maustettu valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Espetada tarjoillaan yleensä perunoiden, riisin ja vihannesten kanssa. Toinen suosittu ruokalaji on ”bacalhau” eli suolattu turska. Tämä perinteinen madeiralainen ruoka tarjoillaan yleensä perunamuusin, sipulien ja oliivien kera. Bacalhau on herkullista ja täynnä makua.

Lisäksi A Bicassa tarjoillaan myös muita mereneläviä, kuten simpukoita, katkarapuja ja hummeria. Näitä voi tilata esimerkiksi paistettuna valkosipulin ja persiljan kanssa tai valkoviinikastikkeessa. Merenelävät A Bicassa ovat aina tuoreita ja laadukkaita, ja ne valmistetaan taidokkaasti.

Tunnelma ja sisustus

A Bican tunnelma on kodikas ja rento. Ravintola sijaitsee vanhassa perinteisessä madeiralaisessa talossa, jonka seinät ovat kivestä ja katto on korkealla. Sisustus on yksinkertainen, mutta tyylikäs. Ravintolassa on puupöytiä ja -tuoleja, jotka luovat lämpimän ja perinteisen ilmapiirin.

Ravintolassa soi usein perinteistä madeiralaista musiikkia, joka luo vieläkin tunnelmallisemman ilmapiirin. Musiikki vie asiakkaat takaisin aikaan, jolloin Madeiran perinteet ja elämäntyylit olivat vahvasti läsnä. A Bicassa voi todella rentoutua ja nauttia ruoasta ja juomasta hyvässä seurassa.

Hinnat ja palvelu

A Bican hinnat ovat kohtuulliset ja vastaavat hyvin ravintolan tarjoamaa laatua. Ruokalajeista riippuen hinnat vaihtelevat, mutta ne ovat yleisesti ottaen keskihintaluokkaa. A Bicassa voi siis nauttia herkullisesta ruoasta ilman suurta lompakon kevennystä.

Palvelu A Bicassa on ystävällistä ja ammattitaitoista. Henkilökunta on hyvin perillä ravintolan ruokalajeista ja osaa suositella asiakkaille sopivia annoksia. He huolehtivat myös siitä, että asiakkailla on viihtyisää ja mukavaa ravintolassa. A Bicassa pääsee todella kokemaan perinteisen madeiralaisen vieraanvaraisuuden.

Paikallisten suosikki

A Bica on yksi paikallisten suosimista ravintoloista Madeiralla. Se sijaitsee saaren pääkaupungissa Funchalissa ja tarjoaa perinteistä madeiralaista ruokaa kodikkaassa ja rennossa ilmapiirissä. Ravintolan menut ovat täynnä paikallisia herkkuja, kuten espada-kalaa, lihapatoja ja trooppisia hedelmiä.

A Bican tunnetuin ruokalaji on ehkäpä ”espetada”, joka on lihavartaista valmistettu ruokalaji. Vartaassa on yleensä naudanlihaa, joka marinoidaan ja grillataan matalassa lämmössä. Tarjoilijat tuovat vartaan pöytään, ja asiakkaat voivat itse leikata lihat paloiksi. Espetada-tarjoilu on suosittu tapahtuma, jonka aikana paikalliset ja turistit voivat nauttia herkullisesta ruoasta yhdessä.

A Bica tarjoaa myös laajan valikoiman muita ruokia, kuten mereneläviä ja pastaa. Paikalliset suosittelevat erityisesti ravintolan perinteistä makaroonilaatikkoa, jonka mukana tarjoillaan suussa sulavaa juustokastiketta. Ravintolassa on myös monia kasvisvaihtoehtoja ja gluteenittomia vaihtoehtoja, joten kaikki voivat nauttia ateriastaan.

Vierailijoiden suosikki

A Bica on suosittu myös vierailijoiden keskuudessa, ja usein ravintolassa onkin vilkas tunnelma. Ravintola on saanut paljon kiitosta erinomaisesta palvelusta ja autenttisesta ruoastaan. Turistit arvostavat erityisesti paikallisten herkkujen kokeilemista, ja A Bica tarjoaa siihen erinomaisen mahdollisuuden.

Ravintolassa on myös laaja valikoima madeiralaisia viinejä, jotka täydentävät täydellisesti aterian makua. Vierailijat voivat kokeilla erilaisia viinejä ja saada samalla tietoa niiden valmistuksesta ja mausta tarjoilijalta.

A Bica on suosittu sekä lounas- että illallispaikkana. Ravintolassa on hyvä hinnan ja laadun suhde, joten se sopii hyvin myös matkailijoille, jotka haluavat nauttia hyvästä ruoasta kohtuulliseen hintaan.

Lähellä olevat nähtävyydet

A Bica sijaitsee kätevästi Funchalin keskustassa, joten se on hyvä valinta ruokailupaikaksi matkailijoille, jotka haluavat tutustua kaupungin muihin nähtävyyksiin ennen tai jälkeen aterian nauttimisen.

Esimerkiksi Santa Cruzin katedraali on vain lyhyen kävelymatkan päässä ravintolasta. Katedraali on kaunis ja vaikuttava rakennus, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua saaren kulttuurihistoriaan. Katedraalin vieressä sijaitsee myös viehättävä vanhankaupungin alue, jossa on paljon pieniä kahviloita ja putiikkeja.

Toinen suosittu nähtävyys lähellä A Bicaa on Madeiran kasvitieteellinen puutarha. Puutarha on täynnä upeita kasveja ja kukkia, joista voi nauttia kävellessään sen kauniilla poluilla. Puutarhasta avautuu myös upea näkymä yli Funchalin kaupungin.

Ravintolassa on hyvät julkiset kulkuyhteydet, joten se on helppo päästä Funchalin muista osista ja sen lähialueilta. Paikalliset ja matkailijat voivat nauttia A Bican herkullisesta ruoasta ja samalla kokea Madeiran upeita nähtävyyksiä.