Kanariansaaret, matkanjärjestäjät

Kanariansaaret – matkat

Koska suomalaisetkin ovat rakastuneet Kanariansaarten taattuun aurinkoon ja lempeään lämpöön, löytyvät Kanariansaaret luonnollisesti lähes jokaisen kotimaisen matkanjärjestäjän lomakohteiden listalta, ja useimmiten ympäri vuoden. Itse asiassa Kanarialle lennetään Suomesta jo vuosikymmeniä, ja tämä eksoottisen vivahteen omaava saariryhmä onkin meidän Pohjolan poikien ja neitojen ehdoton suosikkikohde. Kanarialla jo useassa paikkaa kauppiaatkin ovat oppineet ne tärkeimmät suomalaiset sanonnat ”Tämä on halpa”, ”Parempaa kuin Stokkalla”, ja usein kuulemansa kirosanat vielä kaupan päälle.

Keiden valmismatkoilla sitten pääsee Kanarian aurinkoon? Seuraavassa ovat ne tunnetuimmat operaattorit (tiedot toukokuulta 2014):

Finnmatkat

Yritys järjestää lomamatkoja Kanarialla useaankin kohteeseen jo iät ja ajat. Lomakohteina ovat Teneriffa, Gran Canaria, Las Palmas, Lanzarote ja La Gomera. Valikoimasta jokainen voi valita itselleen niin edullisen perhehotellin, huoneiston, ylellisen spa-hotellin tai villan.

Apollomatkat

Apollomatkat lennättää sinut matkoillaan niin Fuerteventuraan, Gran Canarialle, La Gomeralle kuin Teneriffalle. Niistä jokainen tarjoaa ikimuistettavia matkoja ja kokemuksia alle 600 eurosta alkaen.

Aurinkomatkat

Aurinkoisia matkoja yritys tarjoaa neljälle Kanariansaarelle eli Fuerteventuraan, Gran Canarialle, Lanzarotelle ja Teneriffalle. Viikon lomamatkan hinnat alkavat 420 eurosta (Teneriffalla) ja yltävät aina reiluun 1220 euroon (myös Teneriffalla).

Lomamatkat

Matkanjärjestäjä tarjoaa valmismatkoja Fuerteventuraan, Gran Canarialle (eniten lomakohteita) ja Teneriffalle. Halvin viikko Fuerteventuralla maksaa noin 490 euroa, Gran Canarialla 690 euroa ja Teneriffalla 670 euron verran.

Tjäreborg

Tjäreborgin matkakohteita Kanarialla ovat Fuerteventura (2 kohdetta), Teneriffa (8 kohdetta), La Gomera ja Gran Canaria (11 kohdetta). Niihin lennetään niin Helsingistä, Kuopiosta, Turusta, Tampereelta kuin Vaasasta.

OnGolf  

Useimmille tuntematon OnGolf on matkanjärjestäjä TravelOn Matkat Oy:n haarake, joka erikoistuu nimensä mukaisesti golfmatkoihin. Tarjolla ovat niin Teneriffan, Fuerteventuran, La Gomeran kuin Gran Canarian viheriöitä koluavat matkat. Niihin lennetään Aurinkomatkojen tilauslentojen siivillä.

Jokaisen matkanjärjestäjän omilta sivuilta voit lukea tarkemmin juuri sen järjestämien matkojen yksityiskohdista, itse kohteista ja niiden annista, ja luonnollisesti etsiä ja varata itsellesi mieluisimman matkan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

four × 2 =