about

Näillä sivuilla kerrotaan lomakohteista. Aiemmat sivut löytyvät edelleen osoitteesta blog.lomakohde.org. Niille jotka kyseisillä sivuilla eivät ole vierailleet niin, kyse on blogimuotoon kirjoitetusta lomakohde oppaasta. Blogimuodossa se on siksi, että tein sen Googlen Blogspot systeemiin. Tähän äkkäsin käyttää erityistä hostausta ja WordPress julkaisujärjestelmää, joka vaikka on myös blogisofta, niin mahdollistaa myös aidon hierarkkisen verkkosivuston tekemisen. Tällainen sopii paremmin matkaoppaan julkaisutavaksi, kuin kalenteriin sidottu blogi.

Sisällöltään nämä kaksi ovat täydentäviä ja aiemmin mainittuun blogiin lisää myös artikkeleita silloin kun ne tuntuvat sopivan paremmin sinne kuin tänne. Päällekkäistä sisältöä näissä kahdessa sivustossa ei ole.

Jokaiselle sivulle on mahdollista kommentoida. Voit jättää kysymyksen tai kertoa omista kokemuksista kyseistä maasta tai matkakohteesta. Sivujen kommenttiin ei tarvitse täyttää kuin varsinainen kommenttikenttä. Nimen kohdalle voi laittaa nimimerkin tai senkin voi jättää tyhjäksi.

Yhteydenotto sivuston ylläpitoon:

Yhteydenottoasi tai yhteystietojasi ei julkaista.