Mikä on paras lomakohde?

Manilan ravintolat

Manila, Filippiinien pääkaupunki, on tunnettu monipuolisesta ruokakulttuuristaan. Täällä voi löytää monenlaisia ​​ravintoloita ja nauttia herkullisista paikallisista ruuista sekä kansainvälisistä makuelämyksistä.

Manilan ravintolassa voi maistaa perinteisiä filippiiniläisiä ruokia, kuten adobo, sinigang ja lechon, jotka edustavat maan rikasta ruokaperinnettä. Näissä paikallisissa ravintoloissa voi kokea autenttisen filippiiniläisen vivahteen, jossa tuoreet paikalliset raaka-aineet ja mausteet yhdistyvät herkullisiksi annoksiksi.

Kaupunkiin on myös syntynyt kansainvälisiä ravintoloita, jotka tarjoavat erilaisia ​​ruokakulttuureja ja makuja. Voit nauttia herkullisesta sushi-annoksesta japanilaisessa ravintolassa, tyydyttää aasialaisen makujen janosi tai kokea eksotiikkaa eteläamerikkalaisessa bistrossa.

Olutta ja viinitarjonta on myös runsas. Voit nauttia paikallisista käsityöoluista tai kokeilla erilaisia ​​maailman parhaita viinejä ja cocktaileja. Manilassa on myös monia kahviloita, joissa voit rentoutua pitkän päivän jälkeen ja nauttia cuppuccinosta tai paikallisesta kahvista.

Manilan ravintoloiden valinnanvaraisuus tekee siitä houkuttelevan matkakohteen ruokailun ystäville. Riippumatta siitä, haluatko nauttia paikallisista herkuista tai kokeilla uusia makuja, Manilan ravintolat tarjoavat takuuvarmasti unohtumattomia makuelämyksiä.

 1. Purple Yam: Purple Yam on ravintola Manilassa, joka tarjoaa filippiiniläistä ruokaa yhdistettynä muihin Aasian keittiöiden vaikutteisiin. Ravintola tunnetaan erityisesti maukkaista ja värikkäistä kasvisruokavaihtoehdoistaan.
 2. Gallery Vask: Gallery Vask on fine dining -ravintola Manilassa, joka tarjoaa modernia filippiiniläistä ruokaa. Ravintola sijaitsee taidenäyttelytilassa, ja sen ruokalista on luova ja täynnä paikallisia makuja ja raaka-aineita.
 3. Sarsa Kitchen + Bar: Sarsa Kitchen + Bar tarjoaa filippiiniläistä ruokaa modernilla vivahteella. Ravintola keskittyy perinteisiin filippiiniläisiin resepteihin ja raaka-aineisiin, mutta tuo niihin uutta makua ja tyyliä.
 4. Manam Comfort Filipino: Manam Comfort Filipino on ravintola, joka tarjoaa perinteistä filippiiniläistä ruokaa mukavassa ja rentouttavassa ympäristössä. Ravintola tunnetaan erityisesti herkullisista ja suurista annoksistaan, jotka tarjoavat täydellisen makumatkan Filippiinien keittiöön.
 5. Abe Filipino Cuisine: Abe Filipino Cuisine on ravintola, joka tarjoaa autenttista filippiiniläistä ruokaa. Ravintola keskittyy perinteisiin resepteihin ja raaka-aineisiin, ja sen ruokalistaan kuuluu muun muassa erilaisia adobo- ja kare-kare -ruokia.
 6. Your Local: Your Local on ravintola, joka yhdistää filippiiniläisiä makuja kansainväliseen keittiöön. Ravintola tarjoaa moderneja ja luovia ruokalajeja, jotka tuovat yhteen Filippiinien perinteet ja uudet makuelämykset.
 7. Lusso Manila: Lusso Manila on ylellinen ravintola Manilassa, joka tarjoaa kansainvälisiä ruokia gourmet-tyylillä. Ravintola tunnetaan erityisesti tyylikkäästä sisustuksestaan ja ensiluokkaisesta palvelustaan.
 8. Blackbird: Blackbird on ravintola, joka sijaitsee entisessä lentokenttärakennuksessa Manilassa. Ravintolassa tarjoillaan sekä kansainvälisiä että filippiiniläisiä ruokia, ja sen erikoisuutena ovat klassikko-cocktailit.
 9. Wildflour Cafe + Bakery: Wildflour Cafe + Bakery on kahvila ja leipomo Manilassa, joka tarjoaa herkullisia leivonnaisia sekä aamiaisia, lounaita ja illallisia. Leipurimestarin valmistamat leivät ja leivonnaiset ovat paikan suosituin anti.
 10. Bistro Remedios: Bistro Remedios on perinteinen filippiiniläinen bistro, joka tarjoaa autenttisia ja herkullisia ruokia. Ravintola sijaitsee historiallisella Remedios-kadulla, ja sen ruokalistaan kuuluu muun muassa sinigang-keittoa ja kare-kare -ruokaa.
 11. Sentro 1771: Sentro 1771 on ravintola, joka tarjoaa modernia filippiiniläistä ruokaa. Ravintola tunnetaan erityisesti kaikkiin ruokalajeihin käytetyistä paikallisista raaka-aineista, ja sen suosituimpia annoksia ovat adobo ja sinigang.
 12. Café Juanita: Café Juanita on rustiikkinen ravintola Manilassa, joka tarjoaa paikallisia ja kansainvälisiä ruokia mielenkiintoisessa ympäristössä. Ravintolassa voit nauttia perinteisestä filippiiniläisestä ruoasta samalla kun ihastelet värikkäitä taide-esineitä ja koristeita.
 13. La Cabrera: La Cabrera on argentiinalainen ravintola Manilassa, joka on erikoistunut meheviin pihveihin. Ravintola tarjoaa suuria ja laadukkaita pihvejä sekä muita liharuokia, jotka varmasti tyydyttävät kaikki lihan ystävät.
 14. El Chupacabra: El Chupacabra on rennon ilmapiirin ravintola Manilassa, joka tarjoaa meksikolaista ruokaa. Ravintola tunnetaan etenkin herkullisista tacoistaan ja margaritoistaan.
 15. Raging Bull Chophouse & Bar: Raging Bull Chophouse & Bar on ravintola, joka tarjoaa herkullisia pihvejä ja muita laadukkaita liharuokia. Ravintola sijaitsee ylellisessä hotelliympäristössä ja tarjoaa myös laajan valikoiman juomia.

Manilan ravintolat tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä ja kiehtovia kulttuurikokemuksia. Kaupungin ravintolaskene on monipuolinen ja tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja budjettiin. Olit sitten kiinnostunut perinteisistä filippiiniläisistä herkuista, aasialaisesta keittiöstä tai kansainvälisistä ruokalajeista, Manila on täynnä herkullisia vaihtoehtoja.

Manilan parhaimpiin ravintoloihin kuuluu esimerkiksi Antonio’s, joka tarjoaa gourmet-luokan ruokaa upeissa puitteissa Tagaytayn kukkuloilla. Yökerho-hotelli Spiren The Roof Deck Lounge tarjoilee unohtumattomia näköaloja kaupungin ylle samalla kun nautit loistavasta ruoasta ja juomista. Jos kaipaat jotain hieman erikoisempaa, suosittelemme kokeilemaan jeep