Mikä on paras lomakohde?

Filippiinien lomakohteet

Filippiinit on yksi Kaakkois-Aasian suosituimmista lomakohteista, ja sen upeat rantakohteet houkuttelevat vuosittain miljoonia matkailijoita. Filippiineillä on yli 7000 saarta, joista valita, ja jokaisella saarella on oma ainutlaatuinen viehätyksensä.

Suosituimmat lomakohteet Filippiineillä sijaitsevat pääosin Visayas-saarilla ja Palawanin saarella. Nämä kohteet tarjoavat upeita valkohiekkaisia rantoja, kirkasta turkoosia vesistöä ja upeita koralliriuttoja, jotka tekevät niistä täydellisiä sukellus- ja snorklauskohteita.

Boracay on yksi Filippiinien kuuluisimmista lomakohteista ja sen valkoinen hiekkaranta on palkittu monesti yhtenä maailman kauneimmista rannoista. Boracayn ranta-alueella on lukuisia hotelleja, ravintoloita ja kauppoja, jotka tarjoavat matkailijoille kaiken tarvittavan rentouttavan loman viettämiseen.

Toinen suosittu lomakohde on El Nido Palawanilla, joka tunnetaan upeista saaristonäkymistään ja lukuisista laguuneistaan. El Nidossa matkailijat voivat nauttia jännittävistä veneretkistä, snorklaamisesta kristallinkirkkaissa vesissä sekä tutustua moniin piilotettuihin rannoille ja luoliin.

Cebu, Mactan Island ja Bohol ovat myös suosittuja lomakohteita Filippiineillä. Cebulla matkailijat voivat kokea sekä rannan että kaupungin viehätyksen, samalla kun Mactan Island tarjoaa upeat hiekkarannat ja lomakeskukset. Boholista puolestaan löytyy upeita luonnonsuojelualueita, kuten Chocolate Hills ja Tarsier Conservation Area.

Filippiineiltä löytyy loputtomasti muitakin upeita lomakohteita, ja jokainen saari tarjoaa omanlaisensa elämyksen. Riippumatta siitä, etsitkö seikkailua tai rentoutumista, Filippiinit tarjoavat matkailijoille lukemattomia mahdollisuuksia nauttia trooppisesta paratiisista ja ainutlaatuisesta kulttuurista.

 1. Boracay on yksi Filippiinien suosituimmista lomakohteista. Se on tunnettu upeista rannoistaan, kirkkaasta vedestä ja monipuolisesta vesiurheilutarjonnasta.
 2. Palawan on toinen suosittu lomakohde Filippiineillä. Saaristo tarjoaa upeat maisemat, upeat rannat ja kristallinkirkkaat vedet.
 3. Cebu on monipuolinen lomakohde, joka tarjoaa sekä kaupunkielämää että luontokohteita. Saarella voi vierailla upeissa vesiputouksissa ja tehdä veneretkiä lähisaarille.
 4. Bohol on tunnettu sukelluskohteistaan ja kuuluisasta Chocolate Hills -maisemastaan. Lisäksi Boholissa voi tutustua ainutlaatuisiin tarsiereihin eli kääpiötiikereihin.
 5. Siargao on paratiisi surffaus- ja luontorakkaille. Saarella voi nauttia upeista rannoista, kuuluisasta Cloud 9 -aallosta ja luonnonsuojelualueista.
 6. Manila on Filippiinien pääkaupunki, joka tarjoaa niin modernia kaupunkikulttuuria kuin historiallisia nähtävyyksiäkin. Manila Bayn rantoja ja kuuluisaa Intramurosin vanhaa kaupunkia kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa.
 7. El Nido sijaitsee Palawanin saarella ja tarjoaa upeita saaristomaisemia, snorklausta, sukellusta ja rentouttavia rantoja.
 8. Coron on toinen suosittu lomakohde Palawanin saarella. Se tunnetaan erityisesti hylkyjen lähistöllä sijaitsevista sukelluskohteistaan, joihin voi tutustua sukellusretkillä.
 9. Davao sijaitsee Mindanaon saarella ja se on tunnettu maamerkistään, Apo Hallista, joka on korkein vuori Filippiineillä. Lisäksi Davao tarjoaa upeita rantoja ja luontokohteita.
 10. Vigan on historiallinen kaupunki, joka on Unescon maailmanperintökohde. Se on tunnettu espanjalaisvaikutteistaan ja vanhoista kauniista rakennuksistaan.
 11. Sagada sijaitsee Luzonin saarella ja tarjoaa upeat maisemat ja trekkausmahdollisuudet vuoristossa. Lisäksi Sagadassa voi tutustua kuuluisiin hengellisiin hautaluoliin.
 12. Batanes on ainutlaatuinen lomakohde, joka sijaitsee Filippiinien pohjoisimmalla saarella. Se tarjoaa kauniita maisemia, heinäpäällysteisiä kumpuja ja vanhoja kivimuurisia taloja.

Jos olet kaivannut seuraavaa unelmalomaasi varten täydellistä lomakohdetta, Filippiinit ei petä odotuksiasi. Tämä trooppinen paratiisi tarjoaa uskomattomia maisemia, upeita rantoja ja unohtumattomia seikkailuja. Lomaillessasi Filippiineillä sinulla on mahdollisuus tutustua moniin ainutlaatuisiin alueisiin, kuten maan pääkaupunkiin Manilaan, upeisiin Vizcayassa sijaitseviin riisipelloihin tai Boracayn saarelle, jonka valkoiset hiekkarannat ovat vertaansa vailla.

Filippiinien lomakohteet tarjoavat monipuolisia aktiviteetteja ja elämyksiä kaikille matkailijoille. Voit nauttia rauhallisista päivistä rannoilla, osallistua vesiurheilulajeihin, kokeilla sukeltamista kristallinkirkkaissa vesissä tai tutustua saariston upeisiin luonnonpuistoihin. Filippiineillä on myös erinomaiset mahdollisuudet snorklaukseen ja sukellukseen, sillä saaret ovat tunnettuja maailman parhaina sukelluskohteina.

Filippiineillä on myös runsaasti kulttuurisesti merkittäviä kohteita, kuten Vanha kaupunki Intramuros Manilassa, joka on täynnä espanjalaisen kolonialistisen aikakauden jälkiä. Voit myös tutustua Cordillera-alueen kulttuuriperintöön Banauesta käsin, tai vierailla Chocolate Hills -nimisessä luonnonilmiössä Visayasilla. Filippiineiltä löytyy myös useita maailmanperintökohteita, kuten Tubbataha-riutta, joka on suosittu sukelluskohde.

Filippiinit tarjoavat matkailijoille unohtumattomia elämyksiä, upeita maisemia ja ystävällisiä ihmisiä. Oli matkakohteesi sitten Bicolin niemimaa, Davao City tai El Nido, voit olla varma siitä, että löydät jokaisesta lomakohteesta ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Joten pakkaa matkalaukkusi ja lähde unohtumattomalle seikkailulle Filippiineille. Jaa matkasi kokemukset sosiaalisessa mediassa hashtagilla #Filippiinit2022 ja inspiroi muita matkailijoita. Kommentoi myös tälle sivulle tai lue lisää Filippiinien lomakohteista sen alta löytyviltä sivuilta. Nauti matkastasi!