Mikä on paras lomakohde?

Yksisarvisten saari

Yksisarvisten kelluva saari

Pastellin ja sateenkaaren väreissä loistava ja kelluva temppurata sijaitsee Samba BlueWater resortin lähellä Zambalesin saarella. Noin kahden ja puolen tunnin automatkan päässä Manilasta sijaitsevasta Olongapon kaupungista löytyy useita majoitusvaihtoehtoja, mikäli rantakohteessa haluaa viettää useamman päivän. Sopivaa majoitusta on tarjolla joka budjettiin.

Saavutettavuus

Blue Jeep Terminalista pääsee jeepillä Halfmoon rannalle muutamalla eurolla.  Yksi vuoden 2018 trendikkäimmistä matkakohteista on täynnä puhallettuja söpöjä yksisarvisia, sateenkaaria ja satutorneja. Aasian suurin kelluva temppurata on kooltaan 3600 km², joka vastaa noin kahdeksaa jalkapallokenttää. Vesiliukumäkiä, trampoliineja, este- ja temppuratoja, torneja ja keinuja on tarjolla kaiken ikäisille yli 91-120 cm pitkille ihmisille. Temppuradalla on käytettävä pelastusliivejä, jotka saa paikan päältä.

Mikäli temppuilu ja vesileikit eivät kiinnosta, Pink Bali Loungen ihanat pinkit ja laventelin väriset aurinkovarjot houkuttelevat rentoilemaan kauniilla rannalla. Loungesta voi ostaa virvokkeita ja ruoka-annoksia.

Hinta

Päiväpassi maksaa 899 filippiinien pesoa eli noin 15 euroa. Netistä ostettuna lipusta saa 10% alennuksen. Saatavilla on lisäksi tunnin, kahden tunnin ja puolen päivän passeja. Pukukoodi on tietenkin uima-asu. Vetoketjulliset uima-asut ja terävät asusteet kuten kellot ja korvakorut ovat kielletty.  Puistoalueen sisäpuolella on tupakointikielto.  Tämä kohde on melko varmasti jokaisen pikkutytön ja Instagram prinsessan unelmakohde!

Kuvia Instagramissa #inflatableig.

Lisätietoja www.theinflatableisland.com

Vastaa